U2. U218 Singles. Este prima colectie de single-uri ce contine 16 piese care acopera intreaga cariera a legendarei trupe, plus doua piese noi: un featuring cu formatia Green Day, ""The Saints Are Coming"" si o noutate U2, intitulata ""Window In The

U2. U218 Singles. Este prima colectie de single-uri ce contine 16 piese care acopera intreaga cariera a legendarei trupe, plus doua piese noi: un featuring cu formatia Green Day, ""The Saints Are Coming"" si o noutate U2, intitulata ""Window In The Skies"". Ambele au fost inregistrate in celebrul studio Abbey Road, fiind produse de Rick Rubin. Un album de colectie ce nu trebuie sa lipseasca din colectia fiecarui ascultator de muzica buna.

Wolfmother. Cei trei componenti ai grupului sunt Andrew Stockdale (chitara & voce), Chris Ross (bass & orga) si Myles Heskett (tobe) vin din domenii de activitate diferite. In plin avant al muzicii alternative, australienii au curajul de a ramane fideli rockului vechi, cu influente Black Sabbath, The White Stripes si Led Zeppelin. Publicul a primit foarte bine aceasta revenire la traditie, albumul de debut Wolfmother fiind in topul vanzarilor de gen din lumea intreaga.

Reamonn. Wish. Infiintata in 1999, la initiativa solistului formatiei (irlandezul Rea) in legendarul studio Haus No. 7 (din Munzingen - Germania), trupa Reamonn cucerea piata muzicala inca de la primul single, ""Supergirl"", devenit un mare hit. Cvintetul, alcatuit din muzicieni exceptionali, au scos pe piata un nou album ce contine hitul ""Tonight"", foarte difuzat de radiourile si televiziunile
muzicale din Romania. Poate si pentru ca Rea, solistul trupei, e casatorit cu o clujeanca si cunoaste gustul muzical al romanilor.
Madeleine Peyroux. Half The Perfect World. Cu o voce de inger, sofisticata, dar puternica, interpreta si compozitoarea Madeleine
Peyroux revine cu un album nou care va oferi ascultatorilor o revelatie! Vocea ""curata"", interpretarea perfecta a tinerei cantarete si chitara sa reprezinta motive intemeiate pentru ca acest album sa incante. Toate albumele mentionate aici sunt produse originale Universal Music si fac parte din colectia Special pentru Romania, fiind disponibile in magazinele de muzica la pretul de 29,9 RON.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.