Ganea a fost in centrul atentiei la Londra. Atacantul dinamovist a fost coechipier la Wolverhampton cu actualul mijlocas al lui Tottenham, Huddlestone, acesta aducandu-si aminte ca ""Ganezul"" l-a ajutat sa inscrie un gol. Golgeterul Ligii 1 a fost

Ganea a fost in centrul atentiei la Londra. Atacantul dinamovist a fost coechipier la Wolverhampton cu actualul mijlocas al lui Tottenham, Huddlestone, acesta aducandu-si aminte ca ""Ganezul"" l-a ajutat sa inscrie un gol.
Golgeterul Ligii 1 a fost luat in primire inca de pe aeroport de jurnalistii englezi, care nu au uitat de evolutiile lui din Premier League, pe cand imbraca tricoul lui Wolverhampton. Ganea a fost coechipier la Wolves cu Tom Huddlestone, actualul mijlocas al adversarei ""cainilor"" din Grupa G a Cupei UEFA. ""El m-a ajutat sa inscriu primul meu gol pentru Wolverhampton, intr-un meci contra lui Derby County. Mi-a pasat cu calcaiul, la marginea careului, si am sutat imparabil"", si-a amintit jucatorul lui Tottenham. Acesta a mai adaugat ca Ionel Ganea, de cate ori a evoluat pentru Wolves, a facut-o foarte bine. Altfel, conform presei britanice, atacantul dinamovist este dorit de Coventry. ""Joaca fenomenal la Dinamo si cred ca si-ar dori sa revina in Anglia"", a declarat impresarul Gary Williams. Pana atunci insa, conducatorii dinamovisti au anuntat ca Ganea ramane la Dinamo.

Monitorizat. Tanarul international al lui Dinamo Radu Stefan este monitorizat de fosta adversara a Stelei din Liga Campionilor, Real Madrid, care isi incepe campania de achizitii si isi doreste un fundas central. Aparatorul ""cainilor"" se gaseste pe o lista a ""scouterilor"" madrileni, care mai cuprinde alte 14 nume. De asemenea, Radu Stefan se mai afla in vizorul altor cluburi mari din Europa, printre care Juventus Torino, AS Roma sau AC Milan.

Insistente. Conducerea dinamovista insista pentru transferul lui Vranjkovici, desi pretul fixat de oficialii lui Pandurii Targu Jiu este de un milion de euro. ""Inca negociem si speram sa ne intelegem"", a declarat unul dintre actionarii ""ros-albilor"", Vasile Turcu. Mijlocasul sarb mai este dorit de Rapid si de Steaua. Tot la capitolul achizitii, directorul executiv, Cristi Borcea, se va deplasa in Italia pentru o alta discutie cu Bogdan Lobont.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.