In opt zile s-au vandut 16.000 de bilete. In zilele de 15, 16, 17 (ora 19:00) si 21 decembrie (ora 19:30), Sala Palatului din Capitala gazduieste seria concertelor de Craciun sustinute de Stefan Banica Jr & The Rock and Roll Band & The 50a
In opt zile s-au vandut 16.000 de bilete. In zilele de 15, 16, 17 (ora 19:00) si 21 decembrie (ora 19:30), Sala Palatului din Capitala gazduieste seria concertelor de Craciun sustinute de Stefan Banica Jr & The Rock and Roll Band & The 50a€™s. Toate spectacolele (sold out!) vor dura aproximativ doua ore si jumatate.

INVITATI-SURPRIZA. Fata de concertele lui Stefan din anii trecuti, noutatile ar fi o ampla regie (semnata de Petre Nastase) si ""foarte multa grafica"" pe imensul ecran (80 de metri patrati) din spatele scenei, care se adauga la cele doua ecrane laterale. Pe parcursul spectacolului, pe scena vor mai fi 12 dansatori profesionisti si la anumite piese va participa corul Da Capo. Pe langa hituri noi si vechi (""Bubulina, gospodina"", ""Veta"" etc.) plus ""melodii specifice pentru aceasta perioada a anului"" (""Doar o data-i Craciunul""...) Banica Jr & Co vor oferi o serie de ""surprize la repertoriu si la invitati"". Grupul de muzicieni care canta alaturi de Stefan este alcatuit din urmatorii instrumentisti din The Rock and Roll Band: Nicu Patoi - chitara, Visky Karoly - chitara bas, Raul Kusak - claviaturi, Laurentiu Zmou - tobe, Catalin Bucerzan - trombon, Rudy Bloch - sax, Martin Eugen - trompeta, la care se adauga grupul vocal The 50a€™s, alcatuit din Razvan Vasilache, Mihnea Stanescu si Cristina Dida.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.