Cum e sa stai pe maldare de bani la 20 de ani. Topul ""celor mai bogate vedete sub 25 de ani"", realizat de revista Forbes, a scos la lumina si alte nume pe care nu ne-am fi asteptat sa le vedem ""punctate"". Cu exceptia conturilor ""babane"" ale sur
Cum e sa stai pe maldare de bani la 20 de ani. Topul ""celor mai bogate vedete sub 25 de ani"", realizat de revista Forbes, a scos la lumina si alte nume pe care nu ne-am fi asteptat sa le vedem ""punctate"". Cu exceptia conturilor ""babane"" ale surorilor Olsen, care nu mai surprind pe nimeni, anul acesta topul este ""populat"" si de cateva starlete. Dar nu va mai tinem in suspans si va prezentam junioarele a caror ""pusculita"" e mereu plina-ochi! IMPERIUL BANCNOTELOR. In topul listei se afla cele doua surori, Mary-Kate si Ashley Olsen, in varsta de 19 ani, care au inceput sa-si construiasca ""imperiul"" inca din scutece. Datorita aparitiilor tv si vanzarilor pe banda rulanta a DVD-urilor in care fetele sunt protagoniste, surorile Olsen au castigat numai anul trecut 21 de milioane de dolari. Este greu de crezut ca in 2005 Hillary Duff a scos pe piata hit dupa hit, ca a avut succes in filme precum ""The Perfect Man"" - in care a jucat alaturi de Heather Locklear, ca si-a facut un iubit, pe rockerul de 27 de ani Joel Madden, dar cel mai greu e de crezut ca Hillary a realizat toate aceste lucruri, plus o avere de 15 milioane de dolari la doar 18 ani. DEPRESII ""SCUMPE"". Pe locul trei se situeaza Lindsay Lohan, care s-a dedicat atat de tare (in 2004 si 2005) carierei muzicale si cinematografice, incat a fost pe punctul de a avea o cadere psihica. Si-a luat o binemeritata pauza si a revenit in forta cu rolul din ""Herbie Fully Loaded"", care i-a bagat in buzunar 11 milioane de dolari.
Eh! La Paris Hilton (foto) ne asteptam. Fotomodel si actrita, si pe deasupra si mostenitoarea lantului hotelier care-i poarta numele, Paris (24 de ani) a debutat si in muzica. Albumul s-a vandut ca painea calda, hiturile ei se asculta in cluburile din toata lumea, iar blondina a mai castigat 6,5 milioane de dolari in urma vanzarilor discului. SE POATE! Surpriza o constituie Ashlee Simpson, sora mai mica a Jessicai Simpson, care la 21 de ani are tot ce si-a visat vreodata. Cariera muzicala a fost una extrem de vijelioasa. Albumul ""Autobiography"", lansat in 2004, i-a asigurat locul unu in topurile de specialitate, urmat de un alt album de succes, ""I am Me"" (2005), care i-a adus 5,3 milioane de dolari. Ashlee s-a dedicat dansului inca de la 4 ani. La 11 ani, Ashlee a devenit cea mai tanara persoana admisa vreodata la prestigioasa Scoala Americana de Balet. Cliseul ""Daca vrei, se poate!"" se aplica de minune fetelor. Nu numai ca sunt frumoase, dar s-au straduit sa-si faca o cariera prin multa munca si perseverenta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.