Portar brazilian in Ghencea. Managerul general al ros-albastrilor, Mihai Stoica, a confirmat ieri ca portarul brazilian Andrey Nazario Afonso va fi transferat de Steaua. Pe de alta parte, patronul Gigi Becali sustine ca a refuzat o oferta de 10 milio

Portar brazilian in Ghencea. Managerul general al ros-albastrilor, Mihai Stoica, a confirmat ieri ca portarul brazilian Andrey Nazario Afonso va fi transferat de Steaua. Pe de alta parte, patronul Gigi Becali sustine ca a refuzat o oferta de 10 milioane de euro pentru capitanul Mirel Radoi.
Goalkeeperul sud-american este primul dintre jucatorii din strainatate vizati de conducerea campioanei en-titre pentru transferuri importante in aceasta pauza competitionala. Aflat sub contract cu Figueirense, echipa care a incheiat ultima editie a campionatului brazilian pe locul 7, Afonso a fost remarcat de managerul stelist la unul dintre meciurile pe care le-a vizionat in Tara Cafelei. Portarul are 23 de ani, inaltimea 1,96 m si cantareste 95 de kilograme, iar transferul sau ar putea costa in jur de 650.000 de dolari. Negocierile vor fi purtate, insa, cu Atletico Paranaense, echipa care l-a imprumutat pe portar celor de la Figueirense.
INTERES. Capitanul Mirel Radoi si atacantul Nicolae Dica sunt principalii jucatori din lotul Stelei vizati pentru un transfer in strainatate. ""Am primit azi o oferta pentru Radoi de 10 milioane de euro si salariu de 1,5 milioane de euro pentru el de la o echipa din Rusia, dar am spus nu. Putea sa spuna ca imi da si 20 de milioane, care este problema? Si cu 20 si fara 20, tot aia e"", a declarat finantatorul Gigi Becali. Altfel, potrivit publicatiei France Football, Girondins Bordeaux, echipa care a evoluat in Liga Campionilor, este interesata de achizitionarea lui Nicolae Dica, fotbalistul ros-albastrilor fiind curtat si de Racing Club Lens. (Mihai Igirosanu)

Intentie - L-au vrut pe Ciprian Marica


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.