Partida dintre Paris Saint Germain si Panathinaikos Atena, programata asta-seara (ora 21.45, in direct pe TV Sport), este asteptata cu real interes in Giulesti. De rezultatul intalnirii de la Paris depinde in buna masura viitorul Rapidului, dar 

Partida dintre Paris Saint Germain si Panathinaikos Atena, programata asta-seara (ora 21.45, in direct pe TV Sport), este asteptata cu real interes in Giulesti. De rezultatul intalnirii de la Paris depinde in buna masura viitorul Rapidului, dar si al mai multor persoane din staff-ul acestei echipe.

Daca Panathinaikos reuseste sa paraseasca terenul, in aceasta seara, fara sa piarda, multe lucruri se vor lamuri in Giulesti. Concret, in cazul in care PSG nu castiga, rezultatul partidei dintre Hapoel si Mlada nu conteaza, formatia din Giulesti fiind calificata in primavara europeana fara sa castige nici un meci, cu patru remize. In acest caz fericit, Razvan Lucescu se va mai gandi inca o data daca pleaca sau nu de la echipa pe care a antrenat-o in ultimii doi ani. In cazul unei calificari, actualul lot va fi mentinut pentru inca sase luni, cel putin, altfel patronul fiind dispus sa lase mai multi jucatori, cu oferte tentante din strainatate, sa plece din Giulesti. Din fericire pentru trupa lui George Copos, nici la PSG nu este prea multa liniste, fiind posibil ca francezii sa calce, din nou, stramb.

UEFA este cu ochii p e partida PSG - Panathinaikos


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.