Deputatii au adoptat ieri un proiect de lege fara a sti insa ce voteaza.
Proiectul de lege propunea spre adoptare o ordonanta de urgenta a Guvernului privind identificarea si inregistrarea ecvinelor (magari, asini, catari, cai) si constituire
Deputatii au adoptat ieri un proiect de lege fara a sti insa ce voteaza.
Proiectul de lege propunea spre adoptare o ordonanta de urgenta a Guvernului privind identificarea si inregistrarea ecvinelor (magari, asini, catari, cai) si constituirea unei baze de date pentru acestea.
In momentul in care a propus spre dezbatere proiectul, presedintele Camerei, Bogdan Olteanu, a cerut sa fie lamurit cu privire la semnificatia cuvantului ecvine, recunoscand senin ca nu stie ce inseamna.
""Ar trebui sa-l intrebati pe colegul dumneavoastra, ministrul Agriculturii, Dan Motreanu"", i-a sugerat pesedistul Vasile Mocanu, nedand semne ca el ar sti ce-i aceea o ecvina, desi a prezentat raportul intocmit de comisie care a avizat favorabil proiectul. Intrebarea a ramas fara raspuns, iar deputatii au votat cu frenezie proiectul de lege.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.