Mircea Radu si Patruleasa, pe gustul publicului. Editia a sasea a Premiilor TV Mania a reusit din nou sa reuneasca toata ""floarea cea vestita"" a televiziunilor autohtone. Evenimentul i-a avut gazde pe actorul Marius Florea Vizante, Dan Teodorescu-T

Mircea Radu si Patruleasa, pe gustul publicului. Editia a sasea a Premiilor TV Mania a reusit din nou sa reuneasca toata ""floarea cea vestita"" a televiziunilor autohtone. Evenimentul i-a avut gazde pe actorul Marius Florea Vizante, Dan Teodorescu-Taxi sia€¦ bodyguardul Mugurel.
O surpriza placuta a prezentei editii a premiilor a fost desemnarea Simonei Patruleasa, prezentatoarea stirilor sportive ale Antenei 1 ca fiind cea mai sexy vedeta tv. Simona le-a ""devansat"" pe Mihaela Radulescu, de asemenea, ""achizitia"" Antenei 1, Andreea Raicu, Prima TV, si Nicoleta Luciu, Acasa TV. Totodata, sarmantul Mircea Radu, gazda celebrei emisiuni ""Din dragoste"" - Antena 1, si-a ""adjudecat"" si anul acesta titulatura de cel mai sexy star tv.
Dupa cum deja ne-au obisnuit organizatorii, castigatorii au fost desemnati prin voturile publicului cititor al revistei TV Mania, care fie au utilizat talonul atasat in paginile publicatiei, fie au trimis SMS. Festivitatea decernarii distinctiilor a fost pentru prima data televizata (inregistrarea acesteia), la TVR 1.
Campanie. In acest an, nominalizarile pentru fiecare sectiune au fost facute in urma unei campanii care a durat doua saptamani si la care au participat si reprezentanti ai presei. De asemenea, timp de zece zile, cititorilor TV Mania le-au fost prezentate nominalizarile, acestia avand astfel posibilitatea de a-si alege vedetele si emisiunile preferate. Toti cei care au votat cel putin o data pe parcursul intregii campanii au primit premii saptamanale. De asemenea, vedetele care au castigat la categoriile la care au fost nominalizate au plecat acasa cu premii in obiecte. Pe langa sectiunile vechi, anul acesta, Premiile TV Mania au mai ""beneficiat"" de alte doua: personaje din telenovele autohtone si transmisiunile sportive. Totodata, Cristian Topescu a acordat o distinctie aparte.

Zece... magnifici. Lista ""fruntasilor"" celor zece categorii premiate, potrivit preferintelor cititorilor, ii cuprinde pe: Simona Patruleasa - Cea mai sexy vedeta tv; Mircea Radu - Cel mai sexy star tv; Robert Turcescu - Cel mai bun realizator de talk-show; Cronica carcotasilor - Cea mai buna emisiune de divertisment, Dansez pentru tine - Cea mai buna emisiune despre oameni obisnuiti, Stirile Pro TV - Cea mai buna emisiune de stiri, Teo Trandafir - Cea mai populara vedeta, Varlam - Cel mai reusit personaj de telenovela, Lacrimi de iubire - Cel mai bun serial romanesc, si meciul Dinamo Kiev - Steaua (Pro TV) - Cea mai reusita transmisiune sportiva.

""Cafeneaua"" va asteapta la Teatrul Masca - Poveste pentru oameni mari


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.