Primarul sectorului 3, Liviu Negoita, s-a grabit sa organizeze licitatie pentru angajarea unei firme care sa ridice si masinile parcate neregulamentar pe strazile administrate de Primaria Capitalei. Pana la sfarsitul anului, Negoita trebuie sa preia
Primarul sectorului 3, Liviu Negoita, s-a grabit sa organizeze licitatie pentru angajarea unei firme care sa ridice si masinile parcate neregulamentar pe strazile administrate de Primaria Capitalei. Pana la sfarsitul anului, Negoita trebuie sa preia regulamentul lui Videanu privind sanctionarea soferilor indisciplinati. Cu sau fara stiinta, consilierii locali ai sectorului 3 s-au apucat sa faca ordine si in ograda Primariei Capitalei dupa ce au aprobat un proiect de hotarare initiat de primarul Liviu Negoita, potrivit caruia soferii care parcheaza neregulamentar pe strazile din sector urmeaza sa plateasca taxe de sute de lei pentru a-si recupera masinile. Edilul sectorului 3 a demarat chiar si procedurile de licitare a serviciului de ridicare si transport a masinilor, inainte ca Primaria Capitalei sa stabileasca propriul regulament.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.