Dupa ce a luat trofeul pentru „Cel mai bun fotbalist roman“, Adrian Mutu a ales sa sarbatoreasca intr-un club de noapte din Romania, unde de altfel mai fusese si altadata, mai ales ca unul dintre patroni este un fost coleg de-al sau, Bog
Dupa ce a luat trofeul pentru „Cel mai bun fotbalist roman“, Adrian Mutu a ales sa sarbatoreasca intr-un club de noapte din Romania, unde de altfel mai fusese si altadata, mai ales ca unul dintre patroni este un fost coleg de-al sau, Bogdan Mara. Cum nu a venit singur in tara, el a luat-o in Bonsai si pe Consuelo, cei doi ocupand unul dintre separeurile localului. Pentru a se putea distra in voie, fotbalistul a cerut sa fie fotografiat doar timp de cinci minute. Desi in preajma sa se aflau o gramada de frumuseti autohtone, Mutu nu a avut ochi decat pentru sotia sa. El nu e ezitat sa ciocneasca si un paharel de alcool, neintrecand insa masura. Bautura preferata a fost sampania, pe care jucatorul a savurat-o impreuna cu Consuelo.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.