Avid de audienta, Dan Diaconescu nu cenzureaza mai deloc expresiile care inrosesc obrazul oricarui cetatean.  Recenta „cearta conjugala“ de la OTV intre doi homosexuali a intrecut orice limita a bunului simt. Ramane de vazut daca CN
Avid de audienta, Dan Diaconescu nu cenzureaza mai deloc expresiile care inrosesc obrazul oricarui cetatean. Recenta „cearta conjugala“ de la OTV intre doi homosexuali a intrecut orice limita a bunului simt. Ramane de vazut daca CNA va lua masurile care se impun in acest caz.

Tot despre nereguli putem vorbi si in cazul celor petrecute in emisiunea lui Dan Diaconescu din data de 11 decembrie. Dupa mult-discutata moarte a lui Dumitru Tinu din prima parte a emisiunii, in cea de-a doua parte a fost invitat anonimul Florin Guinea, un tanar care, venit din Turnu Magurele la facultate, a fost „racolat“ de acuzatul Justin Parus si obligat sa intretina relatii homosexuale cu acesta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.