Chiar daca s-a casatorit anul acesta si urmeaza sa-si mute domiciliul in Florida, alaturi de Gabriel Trifu, Catrinel Sandu nu intentio-neaza sa renunte la colaborarea cu National TV. Vedeta munceste dublu in prezent, pentru a realiza filmarile la em
Chiar daca s-a casatorit anul acesta si urmeaza sa-si mute domiciliul in Florida, alaturi de Gabriel Trifu, Catrinel Sandu nu intentio-neaza sa renunte la colaborarea cu National TV. Vedeta munceste dublu in prezent, pentru a realiza filmarile la emisiunea „Jolie Jolie“ si spune ca, astfel, ii este mai usor sa suporte distanta ce o desparte de sotul sau: „El nu a putut veni cu mine, asa ca sunt singura, dar noroc ca am filmari aproape zilnic, am o gramada de treaba si asa mi-e mai usor sa trec peste asta“. Catrinel il asteapta pe Gabi in Romania pe 14, iar sambata vor fi prezenti la „Surprize, surprize“, in cadrul unei rubrici nou- infiintate in emisiune: „Este vorba de o noua rubrica in show-ul Andreei Marin, unde se dau exemple de cupluri reusite. Ne bucuram ca s-au gandit la noi“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.