Castigatoarea Copei Libertadores, echipa braziliana Internacional Porto Alegre, este prima finalista a Campionatului Mondial al Cluburilor, competitie gazduita de Stadionul ""Tokyo Arena"" din Japonia. ECHILIBRU. In semifinala disputata ieri la pran
Castigatoarea Copei Libertadores, echipa braziliana Internacional Porto Alegre, este prima finalista a Campionatului Mondial al Cluburilor, competitie gazduita de Stadionul ""Tokyo Arena"" din Japonia.
ECHILIBRU. In semifinala disputata ieri la pranz contra egiptenilor de la Al Ahly, sud-americanii s-au impus cu scorul de 2-1. Brazilienii au preluat inca din start controlul partidei, deschizand scorul in minutul 23, prin Alexandre Pato, un jucator in varsta de doar 17 ani. In minutul 8, celor de la Internacional le fusese refuzat un gol pe motiv de ofsaid. Angolezul Flavio a adus egalarea pentru campionii Africii in minutul 54, printr-o lovitura cu capul. In minutul 72, rezerva Luiz Adriano (19 ani) a adus victoria brazilienilor, invingandu-l, tot cu capul, pe portarul egiptenilor, El Hadari, in urma unui corner.
FINALA. Internacional Porto Alegre asteapta pentru finala programata duminica invingatoarea din cea de-a doua semifinala, FC Barcelona - Club America, care va avea loc astazi, de la ora 12:15. Castigatoarea competitiei va primi un cec in valoare de 6 milioane de euro, in vreme ce finalista va incasa 3,5 milioane.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.