Cantaretul venit de peste Prut, Pavel Stratan, tatal Cleopatrei, fetita devenita vedeta la doar trei ani, a gasit solutia ca micuta sa sa nu mai fie obosita cu cererile mari de concerte, pretinzand un onorariu care nu-i la iindemanaoricui sa-l ofere

Cantaretul venit de peste Prut, Pavel Stratan, tatal Cleopatrei, fetita devenita vedeta la doar trei ani, a gasit solutia ca micuta sa sa nu mai fie obosita cu cererile mari de concerte, pretinzand un onorariu care nu-i la iindemanaoricui sa-l ofere.

Pavel Stratan a fost de-a dreptul speriat de amploarea fenomenului pe care l-a creat succesul melodiei „Ghita“, care a transformat-o pe fiica sa in varsta de numai trei ani in detinatoarea triplului disc de diamant cu cristale Svarovski (cea mai mare distinctie muzicala pe plan national), dar mai ales de reactia micutilor fani care s-au calcat in picioare (atat la propriu, cat si la figurat) dand navala pe scena Salii Palatului, unde ea a concertat pentru prima oara in fata unei asistente-record, sala fiind „populata“ cu mult peste capacitatea maxima. Prima reactie a tatalui Cleopatrei a fost sa anunte ca fiica sa nu va mai sustine spectacole decat pe suma de 10.000 de euro pe melodie.

Decizia de a face public „tariful“ pe care va interpreta in viitor fiica sa, nu mai putin de 10.00 0 de euro pe melodie, a starnit controverse de tot felul. Daca pe unii nu i-a mirat, altii s-au grabit sa faca tot felul de comentarii, ajungandu-se pana la acuzatii de genul ca Pavel Stratan exploateaza talentul copilului pentru a se imbogati. Nimeni nu a luat in calcul varianta ca timidul cantaret de peste Prut a aplicat un alt fel de a spune nu celor care solicitau aparitii ale micutei vedete ofertand-o cu sume din ce in ce mai ridicate pentru a canta in concerte sau la diferite evenimente. Majoritatea celor care au vazut interviul acordat de Pavel Stratan dupa spectacolul de la Sala Palatului au interpretat ca acesta s-a gandit instantaneu la profiturile pe care le va scoate in urma succesului evident al concertului pe care fetita sa l-a avut.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.