Dupa mediatizatele divorturi care au avut loc intre cei doi, cel mai recent incheindu-se joia trecuta, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana par a se indrepta, fiecare, pe drumuri separate. Desi s-a spus ca hotararea de divort mai poate fi atacata d
Dupa mediatizatele divorturi care au avut loc intre cei doi, cel mai recent incheindu-se joia trecuta, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana par a se indrepta, fiecare, pe drumuri separate. Desi s-a spus ca hotararea de divort mai poate fi atacata de catre una dintre parti timp de 30 de zile, omul de afaceri ne-a declarat ca instanta a pronuntat ca definitiv divortul sau de Adriana: „Nu mai exista nici o cale de atac, pentru ca despartirea s-a produs de comun acord. Legea spune, in acest caz, ca nimeni nu mai are dreptul sa atace hotararea judecatoreasca, aceasta fiind definitiva si irevocabila“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.