Faptul ca atmosfera din vestiarul Rapidului nu este deloc buna e relevat de ultima declaratie a lui Viorel Moldovan. Dupa ce a urlat la Zicu in timpul meciului pierdut (0-1) in fata Jiului Petrosani, adresandu-i cuvinte nu tocmai magulitoare, &bdquo
Faptul ca atmosfera din vestiarul Rapidului nu este deloc buna e relevat de ultima declaratie a lui Viorel Moldovan. Dupa ce a urlat la Zicu in timpul meciului pierdut (0-1) in fata Jiului Petrosani, adresandu-i cuvinte nu tocmai magulitoare, „veteranul“ giulestenilor si-a criticat, din nou, coechipierii, fiind de parere ca pentru caderea Rapidului sunt vinovati jucatorii, nu Razvan Lucescu.

Viorel Moldovan joaca din ce in ce mai mult rolul de antrenor secund in Giulesti. El este cel care ii coordoneaza pe coechipieri in teren si tot el ii mustra pe acestia atunci cand gresesc. „Moldogol“ si-a iesit din minti in timpul partidei de la Petrosani, unde elevii lui Razvan Lucescu au fost invinsi (0-1) de Jiul. In repriza secunda, atunci cand Zicu a avut toata poarta in fata, dar a tras „peste“, Moldovan s-a indreptat spre ex-dinamovist urland. Nu se stie exact ce i-a spus, dar este cert ca nu erau vorbe de bine.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.