Suporterii Universitatii Craiova au fost batuti cu bestialitate, vinerea trecuta, de garzile de corp ale finantatorului Adrian Mititelu, unul dintre fanii Stiintei ajungand la spital cu capul spart, cu o mana rupta si cu o contuzie puternica la tibi
Suporterii Universitatii Craiova au fost batuti cu bestialitate, vinerea trecuta, de garzile de corp ale finantatorului Adrian Mititelu, unul dintre fanii Stiintei ajungand la spital cu capul spart, cu o mana rupta si cu o contuzie puternica la tibia piciorului stang. Implicat in scandal, vicepresedintele Stiintei, Sorin Joavina, s-a ales cu plangere penala din partea victimei. Protestele au continuat si duminica seara, la meciul cu Steaua.

Scandalul-monstru petrecut la antrenamentul de vineri seara al Univ. Craiova, lasat cu injuraturi, batai de strada, amenintari si focuri de arma, nu va ramane fara urmari. Ca urmare a acestor incidente, la cererea facuta de finantatorul Adrian Mititelu catre organele de ordine, trei dintre cei mai recalcitranti suporteri ai Universitatii Craiova, Charlie, Postasu' si Blondu', au fost interzisi pe Stadionul „Ion Oblemenco”. Adrian Mititelu a promis, de asemenea, ca pozele celor trei vor fi afisate pe portile arenei pentru ca acestia sa nu mai fie lasati niciodata sa intre.
Imensul scandal a facut ca un suporter sa ajunga in stare grava la urgenta Spitalului nr. 1 din Craiova.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.