Primaria Capitalei va organiza si in acest an evenimentul ""Cred in Mos Craciun"", care se va tine pe esplanada din fata Teatrului National. ""Ne bucuram ca am reusit sa obtinem un concert al lui Stefan Hrusca, care nu a mai cantat in Bucuresti de

Primaria Capitalei va organiza si in acest an evenimentul ""Cred in Mos Craciun"", care se va tine pe esplanada din fata Teatrului National.

""Ne bucuram ca am reusit sa obtinem un concert al lui Stefan Hrusca, care nu a mai cantat in Bucuresti de cinci ani. El va colinda bucurestenii impreuna cu un ansamblu din Maramures"" - a spus Mihaela Paun, director ARCUB. Nu vor lipsi colindatorii, folkistii, ansamblurile folclorice cu piese din traditiile populare si repertoriu specific Sarbatorilor. Se va organiza, de asemenea, un mic targ al lui Mos Craciun, care va oferi cadouri copiilor. Evenimentul se va inchide la 24 decembrie, pentru a putea face loc pregatirilor pentru organizarea Revelionului 2007 de la Piata Universitatii.

""In programul de Revelion avem trupe exclusiv romanesti. Ne-am propus sa facem un foarte frumos spectacol de lumini de laser, de artificii la cumpana dintre ani. Spectacolul va incepe la ora 20:00"", a mai spus Paun. Se va incerca prin lumini arhitecturale sa se creeze, la cumpana dintre ani, un spatiu inchis format din lumini, pe o muzica special creata in studiouri de profil din SUA.
Primarul general, Adriean Videanu (foto), a precizat ca presedintele Traian Basescu si-a confirmat participarea in Piata Universitatii. Premierul, inca nu.

Municipalitatea a returnat majoritatea banilor dati de Guvern si a oprit doar un milion de euro pentru organizarea Revelionului din Piata Universitatii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.