Ridicarea masinilor parcate ilegal pe domeniul public a devenit o prioritate pentru primarul Sectorului 3, Liviu Negoita. Un lucru laudabil doar in conditiile in care legea este respectata. Edilul vrea sa organizeze o licitatie in urma careia sa fie

Ridicarea masinilor parcate ilegal pe domeniul public a devenit o prioritate pentru primarul Sectorului 3, Liviu Negoita. Un lucru laudabil doar in conditiile in care legea este respectata. Edilul vrea sa organizeze o licitatie in urma careia sa fie aleasa o societate comerciala care sa intervina si pe marile bulevarde ale Capitalei, care sunt in administrarea municipalitatii.

Asta in conditiile in care si Primaria Capitalei vrea sa organizeze la randul ei o alta licitatie, la inceputul anului, tot pe aceeasi tema.

""Probabil ca in prima parte a lunii ianuarie vom avea si castigatorul acestei licitatii pentru ridicarea autoturismelor parcate in alte locuri decat cele special amenajate"", a spus primarul.

""SURPRIZA"". S-ar putea ca planurile lui Negoita sa fie date peste cap chiar de primarul general, Adriean Videanu, care a precizat ieri ca va reglementa situatia pana la sfarsitul anului. ""Primarul Sectorului 3 este dinamic. Consiliul General va adopta o hotarare privind ridicarea masinilor parcate neregulamentar la nivelul intregului oras. Pana la sfarsitul anului, situatia va fi clarificata"", a declarat Videanu.

AMENZI. In varianta lui Negoita, firma care castiga licitatia la nivel de sector urma sa incheie un contract pe o perioada mai scurta de timp, de sase luni. ""Societatea care va castiga la Sectorul 3 licitatia va avea sanse si la cea organizata de Primaria Capitalei"", a adaugat surprinzator Negoita. Pentru ridicarea unui vehicul se va percepe o amenda de 200 de lei, pentru depozitarea acestuia 300 de lei pe zi, iar tariful pentru depozitarea unei remorci este de 400 de lei pe zi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.