Cristi Borcea l-a convins din nou pe Ionel Ganea. Dupa ce a anuntat ca este suparat pe actionarii lui Dinamo si pare decis sa plece in aceasta iarna, Ionel Ganea a revenit din nou asupra deciziei, la fel cum procedase si cu doua luni in urma. Dupa o
Cristi Borcea l-a convins din nou pe Ionel Ganea. Dupa ce a anuntat ca este suparat pe actionarii lui Dinamo si pare decis sa plece in aceasta iarna, Ionel Ganea a revenit din nou asupra deciziei, la fel cum procedase si cu doua luni in urma. Dupa o discutie cu directorul executiv Cristi Borcea, golgeterul Ligii 1, cu 14 reusite, si-a dat acordul pe inca un an.
REVENIRE. ""Am fost mintit si imi este greu sa lucrez cu asemenea oameni"", declara Ganea la finele partidei cu Pandurii Targu-Jiu. Se pare ca ""Ganezul"" ar fi avut promis un bonus consistent in situatia in care Dinamo va castiga titlul si se va califica in grupele Ligii Campionilor. Ulterior insa, sefii ""cainilor"" s-ar fi razgandit, iar atacantul a aflat acest lucru si parea decis sa plece. Borcea insa l-a chemat la o discutie, iar partile s-au impacat. ""Am discutat cu Ganea si este jucatorul lui Dinamo pentru inca doi ani"", a declarat Cristi Borcea, semn ca Ionel Ganea si-a dat acordul pentru prelungirea contractului scadent vara viitoare.
NU RISCA. In aceasta dimineata, delegatia dinamovista va pleca la Londra, pentru ultimul meci al anului, cel cu Tottenham, din Grupa B a Cupei UEFA, care se va disputa maine seara, de la ora 21:45. Antrenorul Mircea Rednic are probleme de efectiv, in afara lui Claudiu Niculescu, cu sanse minime sa evolueze, mai aflandu-se Blay si Ze Kalanga. Cei doi ar dori sa joace, insa tehnicianul nu vrea sa riste, ultimul cuvant urmand a-l avea doctorii echipei. Partida de pe ""White Hart Lane"", transmisa in direct de TVR 1, va fi arbitrata de o brigada din Austria, cu Bernhard Brugger la centru. Acesta va fi ajutat de Norbert Schwab si Christian Struz.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.