Sacha Baron Cohen, alias Borat, se insoara cu Isla Fisher, actrita care, de dragul sau, s-a convertit la iudaism. Nunta e programata pentru vara viitoare, iar Cohen a intocmit deja o parte din lista celebritatilor care vor lua parte la eveniment.

Sacha Baron Cohen, alias Borat, se insoara cu Isla Fisher, actrita care, de dragul sau, s-a convertit la iudaism. Nunta e programata pentru vara viitoare, iar Cohen a intocmit deja o parte din lista celebritatilor care vor lua parte la eveniment.

Sacha Baron Cohen, cel care a dat nastere falsului reporter de televiziune din Kazahstan in filmul „Borat! - Invataturi din America pentru ca toata natia Kazahstanului sa profite“, recunoscut pentru convingerile sale antisemite este pe punctul de a se casatori cu logodnica sa, actrita Isla Fisher, care s-a convertit la iudaism. Potrivit celor de la „US Weekly Magazine“, Isla „a studiat erbaica si a invatat sa gateasca mancaruri traditionale din Israel“, dorind sa fie sotia perfecta pentru Baron Cohen. Cei doi planuiesc sa devina sot si sotie nu mai tarziu de vara viitoare.

Sky News a dezvaluit ca „Islei i-a luat mai putin de un an sa se converteasca la credinta iudaica si deja amorezii isi fac planuri de nunta. Sacha arde de nerabdare si s-a gandit chiar si la celebritatile care se vor afla pe lista oaspetilor la nunta.“ Indragostitii locuiesc acum la Hollywood, intr-o vila de doua milioane de dolari. Desi nu prea s-ar zice, Baron Cohen, cunoscut mai mult ca „Borat“ decat sub numele sau real, este si foarte gelos. El nu i-a permis logodnicei sale sa apara nud in filmul „Wedding Crashers“.

Dupa succesul neasteptat obtinut in rolul reporterului Borat Sagdiyev, Sacha Baron Cohen incearca acum sa se extinda si in alte domenii, dorind sa lanseze un single de Craciun. El vizeaza cele mai inalte locuri ale clasamentelor de iarna cu o melodie de sezon, pe care intentioneaza sa o lanseze luna aceasta. Dat fiind succesul de box office obtinut cu filmul sau, dublat de scandalurile iscate in lumea intreaga si care i-au adus celebritatea, actorul britanic s-a hotarat sa il ridiculizeze si pe celebrul cantaret Cliff Richard. Cantecul pe care Cohen intentioneaza sa il lanseze este strans legat de conationalul sau. „Cliff Richard este un barbat popular in Marea Britanie. El dragut si talentat barbat este. Dar cantecul meu... este foarte, foarte bun. Va rog, cumparati-l!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin