De cand s-a despartit de Kevin Federline, dupa un mariaj de 2 ani, din care au rezultat 2 copii frumosi si sanatosi... pana acum, Britney Spears a tot fost vazuta petrecand, ca de la blonda la blonda, cu buna ei prietena, Paris Hilton. Blondele au f
De cand s-a despartit de Kevin Federline, dupa un mariaj de 2 ani, din care au rezultat 2 copii frumosi si sanatosi... pana acum, Britney Spears a tot fost vazuta petrecand, ca de la blonda la blonda, cu buna ei prietena, Paris Hilton. Blondele au fost vazute tot mai des prin toate cluburile si barurile din Las Vegas, petrecaretele avand de ceva timp chef de o distractie dusa oarecum la extrem. Printesa pop se scuza, motivand ca a trecut foarte mult timp de cand nu s-a mai distrat: „A trecut foarte mult timp de cand nu am mai iesit cu prietenele mele. Aveam chef sa dansez si sa ma distrez“. Si sa bea, am adauga noi. Pentru ca proaspat divortata blonda a fost vazuta tot mai des ametita de aburii alcoolului, petrecand cu diversi parteneri printr-un club sau altul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.