Sezonul fotbalistic s-a terminat, nu si scandalurile. Aflati pe cai mari, dupa distanta de 13 puncte care ii despart de locul secund, dinamovistii isi „inteapa“ si ironizeaza rivalii.  „Cat imi place sa rad de ei! Ehe, de cand

Sezonul fotbalistic s-a terminat, nu si scandalurile. Aflati pe cai mari, dupa distanta de 13 puncte care ii despart de locul secund, dinamovistii isi „inteapa“ si ironizeaza rivalii. „Cat imi place sa rad de ei! Ehe, de cand asteptam eu momentul asta... Cel putin trei luni vor trebui sa ma suporte“, a anuntat Cristi Borcea, care a rasucit si mai mult cutitul in rana Rapidului: „Am vorbit cu Zicu la telefon si plangea pentru ca vrea sa se intoarca la Dinamo. E copilul nostru de suflet si il vrem inapoi“. Razvan Lucescu a reactionat: „Sunt obraznicii si golanii!“.

Scandal este nu numai la Rapid, ci si la Steaua, fanii campioanei lucrand la un protest care sa duca la inlaturarea lui Cosmin Olaroiu.

Aflat cu Dinamo la 13 puncte distanta de locul al doilea, lui Cristi Borcea nu ii mai ajungea nimeni la nas. „Asta e, cel putin trei luni de acum incolo trebuie sa ma suporte lumea. Am asteptat prea mult momentul asta“, a anuntat Borcea, care a rasucit cutitul in rana Rapidului. „Am vorbit cu Zi cu la telefon si plangea pentru ca vrea sa se intoarca la Dinamo. Dati-ne copilul inapoi”, i-a spus acesta lui Razvan Lucescu. „Da? Pai, si Ganea plange ca vrea la Rapid. Termina cu obrazniciile astea!“, a replicat antrenorul giulestenilor.

In aceste zile, Cristi Borcea isi trage toata pofta de viata din suferinta rivalilor de la Steaua, care se afla la 13 puncte distanta primul loc al Ligii I, fiind constienti ca au pierdut lupta pentru titlu cu „cainii“. Borcea nu pierde niciun prilej sa ii „intepe“ pe rivali, anuntandu-i ca nu va inceta sa faca glume pe seama lor atat timp cat se va afla in frunte. „Cat imi place sa rad de ei! Ehe, de cand asteptam eu momentul asta... Asta e, cel putin trei luni vor trebui sa ma suporte“, a anuntat Borcea la „Fanatik Show“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.