Printre spectacole si calatorii in strainatate, Daniela Gyorfi si George Tal, impresarul si iubitul cantaretei, au reusit si sa termine de renovat apartamentul de patru camere in care locuiesc impreuna de ceva vreme. Desi tot efortul a durat si a co
Printre spectacole si calatorii in strainatate, Daniela Gyorfi si George Tal, impresarul si iubitul cantaretei, au reusit si sa termine de renovat apartamentul de patru camere in care locuiesc impreuna de ceva vreme. Desi tot efortul a durat si a costat mai mult decat credeau, Daniela spune ca rezultatele au meritat banii si asteptarea: „Ne-am intins cam mult, e adevarat, dar suntem foarte incantati de ce a iesit“. Cantareata spune ca au stabilit initial sa investeasca in locuinta 10.000 de euro, dar ca, in final, s-a ajuns la dublul acestei sume: „La inceput, am spus ca ne ajung 10.000 de euro sa facem totul, dar am cheltuit cel putin 20.000“.

Mobila din ratan
Mobila este din ratan, pe placul Danielei, si este cumparata din Germania, iar stilul reprezinta o combinatie intre clasic si modern: „Mobilierul este unul mai clasic, dar accesoriile sunt mai avangardiste. Am cumparat si o plasma si asta da un aspect mai modern“. In plus, Daniela spune ca au desfiintat simplul dulap de haine si au construit un dressing incorporat intr-un perete, care o incanta cel mai mult: „De multa vre me visam sa am asa ceva, acum avem loc amandoi sa ne punem toate lucrurile, mai ales eu pot sa-mi insir toate hainele, pantofii si gentile“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.