Fundatia Casa Campionilor, reprezentata de consilierii prezidentiali Mariana Bitang si Octavian Belu, a acordat ieri Trofeul ""Campioni de legenda"" Iolandei Balas-Sötter chiar in ziua in care aceasta a implinit 70 de ani. ""Sarbatorim o c

Fundatia Casa Campionilor, reprezentata de consilierii prezidentiali Mariana Bitang si Octavian Belu, a acordat ieri Trofeul ""Campioni de legenda"" Iolandei Balas-Sötter chiar in ziua in care aceasta a implinit 70 de ani. ""Sarbatorim o cariera de exceptie si un om de exceptie"", a spus Mariana Bitang despre presedintele Fundatiei Atletismul Romanesc. Vizibil emotionata, Iolanda Balas a primit trofeul de la Ion Tiriac in aplauzele unei sali pline de nume mari ale sportului.
DISTINCTII. Cupe, diplome, cadouri si multe flori au fost inmanate din partea ministrului Apararii, Agentiei Nationale pentru Sport, Federatiei Romane de Atletism, Clubului Steaua, Agentiei Nationale Antidoping si Romfilatelia, care a lansat pe piata deja un plic cu fotografia reputatei atlete. Administratia prezidentiala i-a acordat Iolandei Balas Steaua Romaniei in Grad de Comandor, moment in care cea care era sarbatorita nu si-a mai putut retine lacrimile. ""A fost mai emotionant ca la orice concurs"", a declarat Balas dupa festivitate.

Octavian Belu, favorit la conducerea ANS


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.