S-a tras cortina peste campionat. Ultimul meci din etapa a 19-a a consfintit o remiza echitabila. Steaua si-a dorit victoria, dar oboseala acumulata dupa meciurile din Liga Campionilor si-a pus amprenta pe evolutia jucatorilor. ""Noi ne dorim sa cas

S-a tras cortina peste campionat. Ultimul meci din etapa a 19-a a consfintit o remiza echitabila. Steaua si-a dorit victoria, dar oboseala acumulata dupa meciurile din Liga Campionilor si-a pus amprenta pe evolutia jucatorilor.
""Noi ne dorim sa castigam, nu va fi usor, dar cert este un lucru: vom lupta!"", spunea inainte de meci antrenorul juvetilor, Stefan Stoica. Acesta avea si avantajul de a cunoaste mai mult de jumatate din echipa lui Cosmin Olaroiu, olteanul fiind secundul lui Oleg Protasov in perioada cand acesta a antrenat Steaua. Elevii sai chiar au luptat, au vrut multe, dar nici Steaua nu a fost echipa care cu putin timp in urma remiza la Lyon.
INCRANCENARE. In minutul 13 al partidei, Daniel Oprita s-a prabusit pe gazon, dupa un conflict cu Mihai Dina, acuzand dureri mari. Medicii Stelei au facut imediat semn spre banca de rezerva a Stelei ca fotbalistul nu mai poate continua jocul, in locul sau fiind introdus Vali Badea. Oprita a fost transportat la spital, suferind o ruptura de rotula. Acesta va efectua o rezonanta magnetica, dupa ce se va dezumfla piciorul, pentru a afla daca accidentarea este mai grava. In care diagnosticul ramane fractura de rotula, mijlocasul stelist va sta cu piciorul imobilizat aproximativ o luna. Pe parcursul celor 90 de minute au avut loc mai multe altercatii, dar nici una dintre ele nu a necesitat interventia medicilor.
MEA CULPA. Universitatea Craiova a avut in aceasta partida doi jucatori eliminati: Velcovici, in minutul 74, si Dorel Stoica, in minutele de prelungiri ale partidei. La conferinta de presa de dupa meci, tehnicianul gazdelor, Stefan Stoica, a recunoscut ca el a pus umarul la eliminarea capitanului sau de echipa. ""Eu i-am spus sa mai traga de timp, pentru ca nu voiam sa scap printre degete o remiza cu Steaua. Nu aveam de unde sa stiu ca arbitrul va da dovada de exces de zel si-i va acorda doua cartonase intr-un interval atat de scurt. Era o prostie din partea mea sa pierd din nou puncte pe final de meci, asa cum s-a intamplat la Vaslui etapa trecuta"", a spus Stoica. Acesta a mai anuntat ca din iarna vor mai veni cativa jucatori straini, surse din interiorul clubului spunand ca este vorba despre un jucator portughez si unul din Zimbawe.

Cornel Cernea a sarit la bataie


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.