Lotul largit al echipei nationale de Cupa Davis, condus de Florin Segarceanu si Andrei Pavel, se afla in aceste zile intr-un stagiu de pregatire fizica in Poiana Brasov. Scopul cantonamentului este pregatirea jucatorilor pentru meciul de Cupa Davis c
Lotul largit al echipei nationale de Cupa Davis, condus de Florin Segarceanu si Andrei Pavel, se afla in aceste zile intr-un stagiu de pregatire fizica in Poiana Brasov. Scopul cantonamentului este pregatirea jucatorilor pentru meciul de Cupa Davis cu echipa Frantei, care se va desfasura la inceputul lunii februarie, in deplasare.
""Este o initiativa foarte buna a Federatiei Romane de Tenis de a ne pune pe toti impreuna cu doua luni inainte de acest meci"", a declarat Andrei Pavel. Surpriza placuta a acestui cantonament este revenirea lui Victor Hanescu, care se simte foarte bine din punct de vedere fizic si spera sa ajute la obtinerea unei victorii in primul tur al grupei mondiale.
Din lotul largit de Cupa Davis mai fac parte Victor Ionita, Victor Crivoi, Gabriel Moraru, Florin Mergea si Dacian Craciun.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.