11 Decembrie 2006

Lectura de un minut

Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis, sambata, ca “mama FNI”, Ioana Maria Vlas, sa ramana in arest. Hotararea a survenit deciziei magistratilor Curtii de Apel Bucuresti care aprobasera, in prealabil, ca fosta presedi
Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis, sambata, ca “mama FNI”, Ioana Maria Vlas, sa ramana in arest. Hotararea a survenit deciziei magistratilor Curtii de Apel Bucuresti care aprobasera, in prealabil, ca fosta presedinta a “SOV Invest” sa fie judecata, in continuare, in stare de libertate. Sentinta Instantei Supreme este definitiva si irevocabila. In alocutiunea sa, Ioana Maria Vlas a aratat ca probele sunt deja administrate in dosarul sau si ca o eventuala eliberare si judecare a sa in stare de libertate nu ar duce la periclitarea sau influentarea procesului. Pledoaria “mamei FNI” s-a bazat pe hotarari similare, din 1995, ale Curtii Constitutionale, in cazuri din Spania si Germania.

Gardianul

Sursa: GardianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.