Ganea spune ca a fost mintit si vrea sa plece. Actualul golgeter al Ligii 1, Ionel Ganea, s-a suparat din nou pe actionarii lui Dinamo, anuntand ca este posibil sa nu mai continue in Stefan cel Mare, desi contractul ii expira la finele actualului sez

Ganea spune ca a fost mintit si vrea sa plece. Actualul golgeter al Ligii 1, Ionel Ganea, s-a suparat din nou pe actionarii lui Dinamo, anuntand ca este posibil sa nu mai continue in Stefan cel Mare, desi contractul ii expira la finele actualului sezon. ""Este posibil sa plec"", a declarat ""Ganezul"".
PRECEDENT. Atacantul nu este la prima tentativa de a parasi echipa inainte de meciul cu Besiktas Istanbul, din grupele Cupei UEFA, contrandu-se cu directorul executiv, Cristi Borcea. S-a vorbit ca exista si o oferta de la Poli Timisoara, dar, in cele din urma, partile s-au impacat. De aceasta data, Ganea nu a spus care este motivul supararii: ""Nu pot sa spun decat ca am fost mintit si trebuie sa am o discutie cu actionarii"". Referitor la acest aspect, antrenorul Mircea Rednic a precizat: ""Eu i-am comunicat ca vreau sa continuam impreuna. Daca totusi va pleca, vom transfera alt atacant"".
TRATATIVE. Duminica seara, conducerea si intreg lotul de jucatori au sarbatorit la restaurantul ""Doi Cocosi"" sfarsitul sezonului intern. ""Mai avem un meci in Cupa UEFA, la Tottenham, unde dorim sa facem o figura frumoasa. Abia dupa aceea va fi adevarata petrecere"", a declarat Mircea Rednic, in timp ce Cristi Borcea a anuntat, referitor si la Ionel Ganea, ca nu va pleca nimeni de la Dinamo. ""Saptamana viitoare, Danciulescu si Niculescu vor semna prelungirea contractelor. De asemenea, Ganea va ramane si, daca vom lua titlul, intelegerea lui se va prelungi automat"", a spus oficialul ""cainilor"".

FUTSAL - Ãœmit Davala vine la Bucuresti


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.