Presedintele PD, Emil Boc, a afirmat ieri, intr-o emisiune televizata, ca il invita pe premierul Calin Popescu-Tariceanu sa isi dea demisia. "Daca premierul Tariceanu isi va da demisia, PD va accepta alegerile anticipate", a spus Boc. Liderul democra
Presedintele PD, Emil Boc, a afirmat ieri, intr-o emisiune televizata, ca il invita pe premierul Calin Popescu-Tariceanu sa isi dea demisia. "Daca premierul Tariceanu isi va da demisia, PD va accepta alegerile anticipate", a spus Boc. Liderul democrat a raspuns astfel afirmatiilor presedintelui PNL, Calin Popescu-Tariceanu, care a dezvaluit sambata, ca le-a propus democratilor, chiar saptamana trecuta, declansarea alegerilor anticipate, iar acestia au refuzat. Emil Boc a subliniat ca PD a fost dintotdeauna adeptul scrutinului anticipat si a reafirmat disponibilitatea democratilor. In acest sens Emil Boc a reiterat ideea ca, din punctul de vedere al aderarii, "povara cea mai grea" a stat pe umerii ministrilor PD. "Va reamintesc doar faptul ca posibilitatea integrarii Romaniei in UE depindea de acea clauza de salvgardare care era in ograda ministrilor PD, justitie si afaceri interne. Ministrii nostri s-au achitat de misiunea politica si guvernamentala", a adaugat presedintele PD.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.