Doua dintre vedetele internationale, in mare voga la vremea lor, Sandra si No Mercy, au „concertat“ in Romania. Nu este prima oara cand unii impresari dau „tunuri“ pe piata showbiz-ului aducand artisti expirati, platindu-i ca
Doua dintre vedetele internationale, in mare voga la vremea lor, Sandra si No Mercy, au „concertat“ in Romania. Nu este prima oara cand unii impresari dau „tunuri“ pe piata showbiz-ului aducand artisti expirati, platindu-i cat se poate de bine. Cum varsta a treia reprezinta un segment de target destul de mare, se pot scoate bani frumosi. Nostalgia oamenilor si faptul ca la vremea lor nu au putut sa-si vada idolii in carne si oase datorita cortinei de fier a comunismului aduc garantat un numar mare de spectatori la astfel de concerte. Mai rau este ca oamenii in loc sa fie entuziasmati pleaca de cele mai multe ori cu un gust amar. Cei care au dat navala la „show-ul“ Sandrei au avut deceptia de a vedea un spectacol sub asteptarile lor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.