Comentand pe marginea ultimelor evolutii de pe scena politica, Corneliu Vadim Tudor, liderul PRM, a facut ieri, intr-o conferinta de presa, cateva declaratii-soc. In primul rand, Vadim Tudor a precizat ca inca nu stie daca PRM va sustine o eventuala
Comentand pe marginea ultimelor evolutii de pe scena politica, Corneliu Vadim Tudor, liderul PRM, a facut ieri, intr-o conferinta de presa, cateva declaratii-soc. In primul rand, Vadim Tudor a precizat ca inca nu stie daca PRM va sustine o eventuala motiune de cenzura, dar a declarat ca, prin sustinerea unui astfel de demers, nu ar vrea sa aduca la guvernare „PSD-ul vicleanului Mircea Geoana“ si „formatiunea artificiala“ a lui Traian Basescu si Theodor Stolojan. „A semna o motiune de cenzura pentru a aduce la guvernare PSD-ul vicleanului Mircea Geoana si formatiunea artificiala a lui Traian Basescu si Theodor Stolojan mi se pare o aventura riscanta“, a declarat presedintele PRM. El a spus ca, daca in urma cu doua saptamani ar fi semnat o motiune de cenzura, acum, „cand s-au schimbat datele problemei“ si a aparut si Partidul Liberal Democrat, PRM „va reflecta mai bine“. „Mai bine ii lasam sa-si sparga capetele. Nu vreau sa mi se reproseze ca am adus eu la guvernare, din nou, PSD, cu un premier -Theodor Stolojan“, a explicat C.V. Tudor, conform Mediafax. El a spus ca P RM ar putea lua o decizie in acest sens saptamana viitoare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.