Ministrul Mediului, Sulfina Barbu a fost desemnata, ieri, presedinte al Organizatiei de Femei a PD, in cadrul alegerilor care au avut loc la Palatul Parlamentului in vederea ocuparii Biroului Permanent National al partidului. Singura candidata pentru
Ministrul Mediului, Sulfina Barbu a fost desemnata, ieri, presedinte al Organizatiei de Femei a PD, in cadrul alegerilor care au avut loc la Palatul Parlamentului in vederea ocuparii Biroului Permanent National al partidului. Singura candidata pentru aceasta functie, Sulfina Barbu a declarat ca vocea femeilor trebuie sa se faca auzita si in afara campaniei elctorale, argumentand ca PD este singurul partid politic care si-a respectat angajamentele din campania electorala din 2004, cu privire la promovarea tinerilor si a femeilor. "Sunt un om de echipa. Imi doresc o echipa puternica", a declarat Sulfina Barbu, care si-a exprimat dorinta de a transforma Organizatia de Femei a Partidului Democrat in cea mai puternica structura de acest tip de pe scena politica romaneasca. De asemenea, noua lidera a democratelor a scos in evidenta faptul ca jumatate dintre ministrii PD sunt femei, dupa cum mai bine de jumatate dintre euroobservatori sunt tot femei. Pentru functia de secretar executiv a candidat Iulia Adriana Badea - Alba, pentru cea de secretar general deputatul Gratiela Denisa Iordache, .iar pentru cea de trezorier deputatul Anca Constantinescu. Pentru cele zece functii de vicepresedinti au candidat 17 femei, pentru cele 14 functii de secretari executivi 23, iar pentru cele opt functii de secretari regionali s-au inregistrat noua candidaturi. La randul lui, liderul democrat Emil Boc a laudat activitatea OFPD, despre care a spus ca a avut si va avea un rol extrem de important in sustinerea si promovarea politicilor de sorginte populara, indemnandu-si colegele de partid sa fie preocupate, si pe viitor, de problemele cu care se confrunta cetatenii.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.