Teatrul National din Bucuresti gazduieste astazi dupa-amiaza un eveniment targovistean important. Trustul Artpress lanseaza cea de a doua editie a cartii memorialistice „Asa cum a fost. Jurnal 1941-1945” a maiorului erou Ioan Costachel,
Teatrul National din Bucuresti gazduieste astazi dupa-amiaza un eveniment targovistean important. Trustul Artpress lanseaza cea de a doua editie a cartii memorialistice „Asa cum a fost. Jurnal 1941-1945” a maiorului erou Ioan Costachel, o inedita marturie despre participarea Romaniei pe frontul de Est in cel de-al Doilea Razboi Mondial. Este o marturisire de exceptie pe care, la lansare, o vor recomanda acad. Florin Constantiniu, scriitorul Radu Theodorescu si col. Dumitru Stavarache. Marturia ofiterului Ioan Costachel reflecta cu o forta deosebita realitatea campului de lupta, incat cititorul are imaginea vie a confruntarilor si a vietii cotidiene a militarilor atat pe front, cat si in captivitate.

Cititorul se afla in fata unui izvor vrednic de cea mai mare atentie, avand in vedere valoarea informatiilor dezvaluite.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.