Guvernul britanic a recunoscut ca restrictiile impuse muncitorilor romani si bulgari sunt „prea draconice“ si ia in calcul posibilitatea ca dupa 12 luni acestea sa fie mai permisive, a anuntat, ieri, presa de la Londra. „Suntem con
Guvernul britanic a recunoscut ca restrictiile impuse muncitorilor romani si bulgari sunt „prea draconice“ si ia in calcul posibilitatea ca dupa 12 luni acestea sa fie mai permisive, a anuntat, ieri, presa de la Londra. „Suntem constienti ca restrictiile impuse ar putea fi prea draconice“, a declarat Liam Byrne, ministrul britanic al imigratiei, in cadrul unei audieri in Camera Comunelor, declarand ca masurile vor fi reevaluate mai devreme decat perioada maxima admisa. Restrictiile ar putea fi valabile timp de cinci ani, dar vor fi revizuite in decurs de un an, pentru a evalua impactul lor asupra economiei si asupra pietei muncii din Regat, afirma cotidianul The Independent. The Sun crede insa ca noii imigranti din Romania si Bulgaria se vor sustrage legii pentru a lucra in Marea Britanie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.