George Copos este cunoscut drept cel mai zgarcit patron din fotbalul romanesc. Finantatorul Rapidului il tine pe Razvan Lucescu, antrenor care are un merit important pentru unul dintre cei mai buni ani din istoria clubului giulestean, pe un contract

George Copos este cunoscut drept cel mai zgarcit patron din fotbalul romanesc. Finantatorul Rapidului il tine pe Razvan Lucescu, antrenor care are un merit important pentru unul dintre cei mai buni ani din istoria clubului giulestean, pe un contract net inferior celor de la Steaua sau Dinamo si se albeste la fata de fiecare data cand aude de prime sau de mariri de salarii. Sarbatorile de iarna reprezinta un motiv de nopti de insomnie pentru patron, acesta gandindu-se cu groaza ca Maftei si compania i-ar putea scrie lui Mos Craciun ca isi doresc primele pentru prima parte a campionatului.

“Sunt haituit! Sunt haituit!”, se plangea George Copos atunci cand era chemat la DNA sa dea socoteala pentru diversele afaceri facute prin firmele sale. Din fericire pentru finantatorul Rapidului, acele vremuri par sa fi trecut. Altcineva il “haituieste”, acum, pe Copos. Acesta este nimeni altul decat Mos Craciun, cel de la care jucatorii giulesteni asteapta banii cuveniti pentru evolutiile din prima parte a campionatului. Pana acum, finantatorul clubului de langa Podul Grant a dat-o din colt in colt.

Atunci cand echipa era pe locul al patrulea sau mai jos, fostul vicepremier le spunea jucatorilor ca isi vor primi banii atunci cand vor ajunge pe podium. Pus in fata faptului implinit, Copos a scos niste bani din buzunar, dar nu prea multi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.