Haosul de pe scena politica romaneasca a continuat si ieri. La fel cum au continuat si negocierile si lungul sir al intalnirilor dintre partenerii Aliantei DA care nu reusisera, cu o zi in urma, sa ajunga la o concluzie privind Ministerul Economiei
Haosul de pe scena politica romaneasca a continuat si ieri. La fel cum au continuat si negocierile si lungul sir al intalnirilor dintre partenerii Aliantei DA care nu reusisera, cu o zi in urma, sa ajunga la o concluzie privind Ministerul Economiei si Comertului. Totusi au aparut niste decizii. Astfel ca ziua a inceput cu investirea lui Dan Motreanu in functia de ministru al agriculturii. Liberalul a depus juramantul, la Cotroceni, in prezenta presedintelui Traian Basescu si a premierului Calin Popescu Tariceanu. Seful statului si-a exprimat speranta ca noul ministru va actiona in directia pregatirii agentiilor din subordinea ministerului in vederea absorbtiei fondurilor europene. Totodata, Basescu s-a declarat convins ca noul ministru va beneficia de tot sprijinul Guvernului.

Rezolvati-o påna la 14.00!
Tot la Cotroceni, imediat dupa investirea lui Motreanu, Basescu - preocupat de situatia actuala de criza la nivelul Aliantei, le-a cerut membrilor Cabinetului sa rezolve problema nominalizarii ministrului economiei pana la ora 14.00, sustinand ca nu e de acceptat ce se intâ ;mpla in momentul de fata. „Dragii mei, rezolvati-o azi, pana in ora 14.00, cu ministrul industriilor!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.