In acest sfarsit de saptamana se disputa meciuri decisive pentru calificarea echipelor romanesti in sferturile de finala ale cupelor europene de handbal masculin. HCM Constanta a luat, deja, o optiune importanta in fata echipei Dinamo Bucuresti in C
In acest sfarsit de saptamana se disputa meciuri decisive pentru calificarea echipelor romanesti in sferturile de finala ale cupelor europene de handbal masculin. HCM Constanta a luat, deja, o optiune importanta in fata echipei Dinamo Bucuresti in Cupa Cupelor, in timp ce UCM Resita are sanse mari pentru a accede in faza urmatoare a Cupei Challenge.

Dinamo Baumit Bucuresti primeste, duminica, la Buzau, de la ora 19.00, in direct la TV Sport, vizita echipei HCM Constanta, in mansa a doua a optimilor Cupei Cupelor, dar campioana Romaniei este practic calificata in sferturi dupa victoria consistenta din tur, 31-20, de pe litoral. Dinamo, care a pierdut primul loc si in Liga I, traverseaza o perioada extrem de modesta, dar se agata cu disperare de returul cu elevii lui Lucian Rasnita. „Pornim cu sansa a doua, dar in sport este posibil orice.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.