Un sondaj realizat in randul unora dintre vedetele noastre feminine dezvaluie principii si pretentii foarte variate, pe care artistele autohtone le iau in calcul cand isi negociaza aparitia in reviste sexy. Unele dintre artistele chestionate spun ca

Un sondaj realizat in randul unora dintre vedetele noastre feminine dezvaluie principii si pretentii foarte variate, pe care artistele autohtone le iau in calcul cand isi negociaza aparitia in reviste sexy. Unele dintre artistele chestionate spun ca nici o suma de bani nu le-ar convinge sa-si dezgoleasca trupurile, motivul constituindu-l dorinta lor de a nu fi privite doar ca niste imagini sexy sau, in alte cazuri, dezacordul iubitilor lor vizavi de gestul de a poza goale. Alte vedete nu refuza categoric astfel de pictoriale, insa se eschiveaza cand vine vorba de recompensa financiara minima pentru care ar accepta sa apara goale.

Andreea Raicu, in 'stand by>>
Andreea Raicu nu spune ca refuza pictorialele nud, dar ca nu se grabeste sa-si arate corpul in revistele de gen: „Propuneri au fost, dar pentru moment aparitia intr-o revista pentru barbati nu se numara printre prioritatile mele“. Prezentatoarea de la MTV Diana Munteanu are un pictorial sexy in FHM si unul in High Life, dar afirma ca nu s-ar dezbraca niciodata complet, indiferent de recompensa financiara: „Nu am nimic impotriva faptului de a poza sexy, in lenjerie, dar nu as fi de acord sa apar goala pentru nici o suma de bani, nici la noi, nici in strainatate“. Andreea Banica a pozat o singura data goala, in Playboy, acum cativa ani, dar atat impresarul si iubitul sau Lucian Mitrea, cat si ea spun ca nu ar mai fi dispusi sa repete gestul: „Pictorialul pe care l-am avut in Playboy m-a ajutat, atunci, in cariera, dar eu ma axez acum pe cariera mea muzicala, nu-mi doresc o imagine Playboy“, spune cantareata. Lucian a adaugat ca nu s-au gandit daca Andreea ar putea poza intr-o revista din afara: „Momentan, nici o suma de bani nu ne-ar putea face sa ne razgandim, nici la noi, nici in strainatate“.

Nu a acceptat sa joace nud in scene amoroase
Actrita Daniela Nane a preferat sa-si cladeasca o cariera bazata pe reusite profesionale, evitand astfel sa fie perceputa drept o simpla imagine sexy: „Eu n-am pozat nud dintr-o incapatanare a mea legata de felul in care am dorit sa fiu privita. Am tinut sa-mi construiesc o cariera artistica in care sa conteze realizarile profesionale si nu felul in care arat, pentru a infirma unele dintre prejudecatile legate de femeile frumoase. N-am acceptat sa apar nud in scene amoroase din pudoare si respect pentru partenerul si copiii pe care mi-i doream in viitor. N-am aparut nici in revistele in care o femeie, desi imbracata, poate fi privita ca obiect sexual“. Actrita face parte din femeile din show-biz care nu au apelat la artificii precum siliconul, nici pentru sani, nici pentru buze: „Prefer ca oamenii sa priveasca in ochii, nu in decolteul meu“.

Negociate de agenti
Membrele trupei Trident au aparut impreuna intr-un pictorial fierbinte in Playboy si spun ca nu s-au gandit daca ar prefera sa pozeze mai degraba pentru o revista straina decat pentru una autohtona: „Nu vrem sa discutam despre aceste lucruri, pentru ca avem un impresar care se ocupa de asta“. Fetele au refuzat sa ne dezvaluie suma minima pentru care ar mai accepta sa-si dezveleasca trupurile.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.