Unul dintre actionarii clubului de fotbal Dinamo Bucuresti, Vasile Turcu, a ramas fara masina timp de cateva ore, dupa ce i-a fost furata, joi seara, de persoane necunoscute de pe Calea Dorobanti din Capitala. Oficialul „alb-rosilor“ se

Unul dintre actionarii clubului de fotbal Dinamo Bucuresti, Vasile Turcu, a ramas fara masina timp de cateva ore, dupa ce i-a fost furata, joi seara, de persoane necunoscute de pe Calea Dorobanti din Capitala. Oficialul „alb-rosilor“ se poate considera insa cu adevarat norocos intrucat, dupa aproximativ patru ore, si-a recuperat Range Rover-ul, estimat la 120.000 de euro, din parcarea Hotelului Parc. Turcu a povestit cum cineva l-a sunat la interfon, la miezul noptii, si i-a indicat locul in care se afla automobilul.

Joi seara, in jurul orei 19.15, Vasile Turcu a sesizat Politia ca i s-a furat masina, un Range Rover, in timp ce era parcata pe Calea Dorobanti din Capitala. Potrivit oficialului dinamovist, s-a oprit cu automobilul pe strada respectiva, in fata unui magazin de imbracaminte, unde a si parcat. A intrat in firma cu pricina, cateva minute, pentru a-si lua doua costume pe care le comandase anterior. Turcu spune ca nu a lipsit de la masina mai mult de doua minute, iar cand a iesit din magazin nu si-a mai gasit automobilul acolo
unde-l lasase. Recunoaste insa ca a facut o mare greseala, pe care si-o asuma , aceea ca nu a incuiat Range Rover-ul in momentul in care a intrat in magazin.
Surse din Politie sustin ca barbatul si-a lasat si cheile in contact, ceea ce a usurat mult „munca“ hotilor.

Gasita dupa cåteva ore
Vasile Turcu a declarat ca si-a recuperat foarte repede masina, cateva ore mai tarziu de la producerea furtului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.