Dupa o munca de patru luni la primul serial medical romanesc, “La Urgenta”, realizat sub bagheta regizorului Andrei Zinca, echipa de productie si tehnica alaturi de actori si-au luat “la revedere”. Ei au sarbatorit incheierea
Dupa o munca de patru luni la primul serial medical romanesc, “La Urgenta”, realizat sub bagheta regizorului Andrei Zinca, echipa de productie si tehnica alaturi de actori si-au luat “la revedere”. Ei au sarbatorit incheierea filmarilor printr-o petrecere care s-a intins pana spre orele diminetii in clubul Prometeus din Capitala, unde au fost organizate momente speciale, parca pentru a-i face pe invitati sa regrete si mai mult despartirea. Astfel, cei prezenti in club au savurat un minirecital de muzica populara, sustinut de actrita Natasa Raab, si au ascultat o balada taraneasca interpretata de Florin Piersic jr. compozitie proprie. La petrecere, echipa si-a reamintit intamplarile comice de pe platoul de filmare, dar si zilele de nastere sarbatorite alaturi de colegi, dupa orele de munca.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.