Jucatorii lui Mircea Rednic vor sa-si ia revansa in fata gorjenilor, care i-au eliminat din Cupa, si sa-si conserve sau chiar sa-si mareasca avantajul de 11 puncte pe care il au in fata rivalei Steaua.
Dinamovistii nu vor avea deloc o misiune u
Jucatorii lui Mircea Rednic vor sa-si ia revansa in fata gorjenilor, care i-au eliminat din Cupa, si sa-si conserve sau chiar sa-si mareasca avantajul de 11 puncte pe care il au in fata rivalei Steaua.
Dinamovistii nu vor avea deloc o misiune usoara la Targu-Jiu, de unde nici Rapid si nici Steaua nu au reusit sa plece cu toate punctele. De altfel, ""cainii rosii"" au simtit pe propria piele forta formatiei pregatite de Eugen Neagoe, gorjenii invingandu-i cu 1-0, dupa prelungiri, in ""optimile"" Cupei Romaniei Timisoreana. SUSPICIUNE. Intreaga suflare ""alb-rosie"" este convinsa ca jucatorii gazdelor vor avea o motivatie suplimentara sa castige, ei fiind stimulati financiar in acest sens, atat de fostul vicepresedinte si actionar al lui Dinamo, Gigi Netoiu, cat si de patronul Stelei, Gigi Becali. Tehnicianul gorjenilor, Eugen Neagoe, a dezmintit categoric acest lucru: ""De ce nu ne-a premiat Gigi Netoiu si dupa ce i-am eliminat din Cupa Romaniei? Sunt baliverne, pentru ca e greu de crezut ca Gigi Netoiu vrea sa le puna piedici dupa ce a fost atata timp la Dinamo! Iar Gigi Becali n-are cum, dupa ce FRF a promis ca va lua masuri drastice cu cei care apeleaza la astfel de practici. Noi vom juca pentru cei 1.500 de dolari promisi de domnul Condescu"". ""FRAIERI"". Mircea Rednic nu poate fi linistit, el fiind constrans sa abordeze partida cu Pandurii fara sase titulari: Ze Kalanga, Dennis Serban, Tames, Niculescu, Blay si Moti. ""Ne asteapta un meci greu, dar sper sa incheiem anul cu bine, cu un succes. In Cupa ne-au eliminat pentru ca am fost noi fraieri. Ei mai mult ca sigur ca se vor multumi si cu un punct, dar sper sa nu le dam aceasta posibilitate. Cat priveste plecarea lui Pulhac, l-as lasa sa plece, dar acum nu are nici o oferta concreta"", a spus ""Puriul"". UTA - FC Vaslui 0-1 - Frunza de victorie


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.