Giulestenii vor liniste, iar ""minerii"" - oxigen. Precedenta confruntare din Vale dintre cele doua echipe, in ultima runda a campionatului trecut, s-a sfarsit in minutul 76, rapidistii ramanand cu mai putini oameni pe teren decat prevede regulamen
Giulestenii vor liniste, iar ""minerii"" - oxigen. Precedenta confruntare din Vale dintre cele doua echipe, in ultima runda a campionatului trecut, s-a sfarsit in minutul 76, rapidistii ramanand cu mai putini oameni pe teren decat prevede regulamentul.
Rapid a venit la 7 iunie 2006 la Petrosani cu speranta ca mai poate sa cucereasca titlul, desi Steaua are un avans de trei puncte si un meci usor la Vaslui. Cum dupa numai zece minute ""ros-albastrii"" aveau deja doua goluri in fata plaiesilor lui Porumboiu, giulestenii si-au pierdut mintile. Au uitat de fotbal si au recurs la tot soiul de gesturi reprobabile. Intransigent, arbitrul Helesteanu i-a eliminat, rand pe rand, pe Daniel Niculae (a€™17), Marius Constantin (a€™21), Maftei (a€™50), Daniel Coman (a€™65) si Romeo Stancu (a€™76). Dupa ultima expulzare, a fluierat finalul meciului, rapidistii fiind cu un om mai putin pe teren decat numarul minim de jucatori prevazut de regulament. Iar dupa sedinta Comisiei de Disciplina, acel 1-0 din teren pentru Jiul s-a transformat in 3-0, la masa verde, in favoarea gazdelor. DORINTA. Pe teren 90 de minute in acel meci de trista amintire pentru Rapid, Perja are toate sansele sa fie titular si azi, in conditiile in care Comisia de Disciplina nu le reduce suspendarile lui Maftei si lui Sapunaru. ""Nu ne intereseaza nimic altceva decat sa castigam, pentru a avea o vacanta linistita. Am uitat deja de acel meci urat"", a spus fundasul. Nici antrenorul Razvan Lucescu nu ia in calcul alt rezultat decat victoria in partida de la Petrosani. ""Din cauza starii de tensiune care este la echipa si pentru a le reda jucatorilor increderea in fortele proprii, am fost nevoit sa le reamintesc acestora performantele pe care le-au realizat la Rapid pana acum"", a declarat Lucescu Junior.Pe 8 ianuarie 2007 se va supune la vot majorarea capitalului social in cadrul clubului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.