""Militarii"" au presedinte de onoare o femeie. Sectia de hochei a clubului Steaua are incepand de ieri o femeie drept presedinte de onoare: Veronique Gravel, fiica vicepresedintelui Bancii Nationale a Canadei. Veronique Gravel a acceptat propunerea

""Militarii"" au presedinte de onoare o femeie. Sectia de hochei a clubului Steaua are incepand de ieri o femeie drept presedinte de onoare: Veronique Gravel, fiica vicepresedintelui Bancii Nationale a Canadei. Veronique Gravel a acceptat propunerea facuta in urma cu trei saptamani, la Montreal, de presedintele sectiei de hochei, Cristian Cirlan. ""Intamplarea a facut sa-l cunosc pe Cristian in primele zile ale venirii sale la Montreal. Nu am stiut ca in Romania se joaca hochei, cu atat mai putin ca Steaua are echipa. Pasiunea cu care Cristian imi vorbea de proiectele echipei m-a cuprins si pe mine"", a spus Veronique Gravel, adaugand ca abia asteapta sa vina in Romania:
""L-am rugat pe Cristian sa-mi trimita lista cu numele jucatorilor. Timaru e capitan, Catrinoi e portar... ii stiu pe toti. Si fiul meu Phillipe abia asteapta sa mergem in Romania si sa joace pentru Steaua. Corespondeaza deja pe mail cu Robert, fiul antrenorului Marius Gliga, caruia i-a trimis si un cadou. Iar tatal meu ma tachineaza mereu si imi vorbeste doar cu «doamna presedinte»"".

Pot veni canadieni. Veronique Gravel spune ca functia sa nu este doar onorifica, gandindu-se deja cum poate ajuta echipa: ""Hocheiul din Romania merita mult mai mult, mai ales ca exista atatia copii talentati care isi pot face un viitor din acest sport. Putem ajuta, pentru ca hocheiul este unul dintre lucrurile la care noi, canadienii, ne pricepem cel mai bine. Ne-am gandit si la prezenta a unu sau doi jucatori canadieni in echipa, sub forma de imprumut, care sa poata contribui la performantele internationale ale Stelei"".

Handbal - Pas spre ""sferturi""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.