Altadata o obisnuita a podiumului mondial, Romania nu va mai avea decat o singura prezenta la finala Cupei Mondiale de gimnastica. Marian Dragulescu va fi singurul reprezentant al tarii noastre la Sao Paulo, in Brazilia, la ultima mare competitie a
Altadata o obisnuita a podiumului mondial, Romania nu va mai avea decat o singura prezenta la finala Cupei Mondiale de gimnastica. Marian Dragulescu va fi singurul reprezentant al tarii noastre la Sao Paulo, in Brazilia, la ultima mare competitie a anului, care se va desfasura in intervalul 15-16 decembrie. Marian Dragulescu, dublu campion mondial la sol si sarituri, va pleca spre Brazilia pe 14 decembrie. Gimnastul roman va concura doar in proba de sarituri, avandu-i adversari pe Diego Hypolito (Brazilia), Brandon O'Neill (Canada), Matthias Fahrig (Germania), Fabian Hambuechen (Germania), Iernar Ierimbetov (Kazahstan), Evgheni Sapronenko (Letonia) si Anton Golotuskov (Rusia).

Gardianul

Sursa: GardianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.