Regizorul Francis Ford Coppola, care de curand a incheiat filmarile pentru pelicula „Youth Without Youth“/ „Tinerete fara tinerete“, a compus o piesa, pe care a numit-o „La Chanson de Romy Croquee“ pentru nepotica
Regizorul Francis Ford Coppola, care de curand a incheiat filmarile pentru pelicula „Youth Without Youth“/ „Tinerete fara tinerete“, a compus o piesa, pe care a numit-o „La Chanson de Romy Croquee“ pentru nepotica sa, fetita Sofiei Coppola, si a cantat-o acompaniat de o orchestra din Bucuresti. Regizorul nu a reusit inca sa o vada pe micuta, care s-a nascut acum cateva zile.

Prezentandu-si piesa in cadrul unei conferinte de presa, cineastul a trecut de la postura de regizor celebru la cea de bunic nostalgic. Filmul „Tinerete fara tinerete“ este bazat pe nuvela omonima a lui Mircea Eliade, iar actiunea acestuia se petrece atat in Romania, la Bucuresti si Piatra Neamt, cat si in India, in Malta si la Geneva.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.