Unii oameni asteapta o viata intreaga sa treaca norocul pe la ei, iar cand se intampla nu le vine sa creada! Doamna Tinica Albu (43) din Galati este vanzatoare si a castigat Jackpotul de 70 de milioane de lei de la Jurnalul National. Castigatoarea se
Unii oameni asteapta o viata intreaga sa treaca norocul pe la ei, iar cand se intampla nu le vine sa creada! Doamna Tinica Albu (43) din Galati este vanzatoare si a castigat Jackpotul de 70 de milioane de lei de la Jurnalul National. Castigatoarea se afla la magazinul unde lucreaza si intr-un moment de pauza s-a gandit sa citeasca Jurnalul National. Atat de mare i-a fost surprinderea, incat doreste sa tina inca secretul doar pentru ea si pana la aceasta ora nimeni de la serviciu nu stie de ce a plecat Tinica intr-un mod atat de misterios dintr-o data. La cateva ore dupa confirmarea vestii, norocoasa galateanca abia isi putea stapani bucuria. Imediat dupa aflarea vestii, ea si-a anuntat doar fiica, iar sotul a aflat abia aseara, cand s-a intors de la serviciu.
Cu banii castigati va plati taxele celor doi copii, studenti la Drept, si le va cumpara si cartile uriase de care au nevoie la facultate. Ironia sortii este ca Tinica a lucrat chiar la Loteria Nationala, dar nu a castigat niciodata la concurs ori tragere la sorti. De azi, Tinica considera ca data de 8 este cu noroc si va fi atenta in fiecare luna.
Domnul Adrian Venter (46), din Ramnicu-Valcea, de profesie inginer, este noul castigator de Logan Break de la Jurnalul National. Masina a venit intr-un moment de sarbatoare, aniversarea de 19 ani a fiicei lui. Andrei este un cititor fidel al ziarului si de fiecare data cand il cumpara se trezea si speranta castigului. Pana la urma s-a dovedit ca merita sa spere. Andrei este decis sa tina cat mai mult secretul fata de sotie, pentru a fi cat mai mare surpriza apoi. Inca nu s-a hotarat ce sa faca cu masina. O.A.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.