Revista Balcanii si Europa a premiat personalitatile anului din sfera politica, economica, sociala si culturala.
Printre laureati s-au numarat E.S. Konstantin Andreev, ambasadorul Bulgariei, Gheorghe Racaru, directorul general al Companiei ""
Revista Balcanii si Europa a premiat personalitatile anului din sfera politica, economica, sociala si culturala.
Printre laureati s-au numarat E.S. Konstantin Andreev, ambasadorul Bulgariei, Gheorghe Racaru, directorul general al Companiei ""Blue Air Transport Aerian"", Marin Constantin, dirijorul Corului ""Madrigal"", Aura Urziceanu si Elisabeta Lipa. Editia din aceasta luna a revistei Balcanii si Europa a marcat sarbatorirea a sapte ani de existenta pe piata mass-media din Romania. ""O prezenta lunara, o redactie mignona, colaboratori de prima marime, corespondenti in zona si in Europa, un sprijin permanent din partea «NIRO Group», toate acestea fiind in spatele brandului nostru"", este caracterizarea revistei, facuta la ceas aniversar de directorul general Carol Roman. De mentionat ca NIRO a€™95 SA, parte a ""NIRO Group"", a primit trofeul si diploma de ""Excelenta in Managementul Afacerilor"". Premiul a fost acordat de publicatia spaniola Actualidad s Revista de Turism, Industrie si Comert, care organizeaza de 11 ani editia ""Actelor internationale care trebuie premiate"".

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.