Oltenia cu sufletul la gura. Elevii lui Stefan Stoica vor sa termine anul cu o victorie in fata egalei lui Olympique Lyon, patronul Adrian Mititelu anuntand deja o prima record de 50.000 de dolari in cazul unui succes. Dupa un an de purgatoriu in

Oltenia cu sufletul la gura. Elevii lui Stefan Stoica vor sa termine anul cu o victorie in fata egalei lui Olympique Lyon, patronul Adrian Mititelu anuntand deja o prima record de 50.000 de dolari in cazul unui succes.
Dupa un an de purgatoriu in esalonul secund, Bania respira iar aerul tare al intalnirilor cu rivalele istorice. Primul meci adevarat de pe ""Ion Oblemenco"" le-a scos in cale oltenilor tocmai pe Dinamo, iar copiii antrenati in august de Ovidiu Stanga au cazut victima propriilor slabiciuni, in fata unei echipe care a demonstrat in aceasta toamna ca poate specula fiecare sfert de ocazie.
AVERTIZATI. Avizati de performanta Stelei de la Lyon, unde ""militarii"" au scos un punct pe terenul celei mai in forma echipe din grupele Ligii Campionilor, elevii lui Stefan Stoica par motivati la maximum si de prima de 50.000 de dolari pe care Adrian Mititelu a anuntat ca o va pune la bataie in cazul unui succes. ""Steaua a facut doua meciuri foarte bune, primul cu Timisoara, iar cel de-al doilea cu Olympique Lyon. Pana acum, ei au avut adevarate serii de cate doua partide reusite, pentru ca apoi sa vina altele doua mai slabe. Sa speram ca aceasta statistica se va respecta si duminica seara. Oricum, noi vom face tot posibilul sa-i impiedicam sa le iasa jocul. Am mare incredere in copiii cu care lucrez si cred ca acesti baieti sunt pe drumul cel bun"", a spus ieri antrenorul Universitatii, Stefan Stoica.
LOT VALID. Pentru prima oara de la inceperea actualei editii de campionat, oltenii vor avea la dispozitie intregul lot de jucatori, singura exceptie numindu-se Madalin Ciuca, accidentat inca de pe vremea cand Universitatea evolua in Liga a II-a. Acelasi lucru este valabil si in cazul ""militarilor"", fiind insa posibil ca Olaroiu sa nu recurga la serviciile lui Victoras Iacob, accidentat chiar in meciul tur cu Universitatea, disputat la Bucuresti. ""Pentru Universitatea ar fi foarte importanta o victorie cu Steaua"", a spus Stoica.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.