Sotia presedintelui Trustului Gazeta, Milena Man, a fost pusa sub invinuire de catre procurorii DIICOT in Dosarul “Gazeta”. Potrivit unor surse judiciare, Milena Man va fi citata in urmatoarele zile pentru a i se aduce la cunostinta invi
Sotia presedintelui Trustului Gazeta, Milena Man, a fost pusa sub invinuire de catre procurorii DIICOT in Dosarul “Gazeta”. Potrivit unor surse judiciare, Milena Man va fi citata in urmatoarele zile pentru a i se aduce la cunostinta invinuirile, anunta Mediafax. Cel mai probabil, acuzatiile vor fi de complicitate la santaj si aderare la un grup infractional. Milena Man este actionara in mai multe dintre firmele care editeaza ziarele trustului. Sapte reprezentanti ai Trustului Gazeta sunt cercetati pentru constituirea unui grup infractional si santaj calificat, patru dintre ei fiind arestati preventiv la sfarsitul lunii octombrie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.